• KETTLER DRIEWIELERS
  Kettler is vele jaren dé eerste keuze als het gaat om goede en betrouwbare producten. Een driewieler voor de aller kleinste in verschillende kleuren en designs. U kunt kiezen voor een stoere Supertrike of juist voor de mooie Happytrike prinses! Extra veiligheid creëert u met de veiligheidsgordel welke toepasbaar is op alle modellen van Kettler driewielers.
 • KETTLER SKELTERS
  Skelters van het degelijke Duitse merk Kettler staan garant voor kwaliteit en degelijkheid. De keuze voor een van de stoere kleuren van de Kettcars collectie is geheel aan u. Kies voor de comfortabele Daytona Air, voor de ruige Silverstone air of maak de blits met de Sao Paulo. Alle modellen staan voor eindeloos veel speelplezier!
 • KETTLER SCHOMMELS
  Of u nu kiest voor een klassieke schommel van Kettler of voor de Vario of Basic schommels, de aanschaf wordt gegarandeerd een succes en staat voor uren speelplezier. De schommels kunnen uitgebreid worden met de Gondel en Amerikaanse wip. Zo kunt u uw ideale schommel samenstellen uit de Kettler schommels collectie.
   
   
  ONS SPEELGOED ONLINE
  AANBIEDING
  Step Kid's Scooter Girl
  Step Kid's Scooter Girl
  €59,95    €56,95

  fitnessapparatuur

  tuinmeubelen

  Televisie nodig?


  Laagste prijsgarantie

  Wij van de Speelgoed Specialist proberen u uiteraard altijd een zo aantrekkelijk mogelijke prijs aan te bieden. Mocht u een product willen aanschaffen dat u in een andere winkel tegen een lagere prijs heeft gezien, neemt u dan contact op met ons, zodat wij voor u kunnen kijken of we dit product voor een nog scherpere of gelijkwaardige prijs kunnen leveren. U dient hiervoor wel te kunnen aantonen dat het artikel bij de betreffende concurrent goedkoper is, bijv. d.m.v. een folder of advertentie of prijsofferte.

  Bij het beoordelen van de prijsstelling van de concurrent zal gekeken worden of deze onder dezelfde voorwaarden geleverd kan worden, zoals de beschikbaarheid, wel of geen officiële dealer en de bezorgkosten.

  Wij kunnen u geen scherpere prijs garanderen. Wij willen echter graag ons best doen zodat u een tevreden klant van de Speelgoed Specialist blijft of wilt worden.
   
  INFORMATIE

  Sportvloer

  Kettler Driewieler
  Kettler Schommel
  Tafeltennistafel
  Kettler skelter
  Grootschoterweg 99-99a
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495-741018
  E-mail: info@despeelgoedspecialist.com
  .