• KETTLER DRIEWIELERS
  Kettler is vele jaren dé eerste keuze als het gaat om goede en betrouwbare producten. Een driewieler voor de aller kleinste in verschillende kleuren en designs. U kunt kiezen voor een stoere Supertrike of juist voor de mooie Happytrike prinses! Extra veiligheid creëert u met de veiligheidsgordel welke toepasbaar is op alle modellen van Kettler driewielers.
 • KETTLER SKELTERS
  Skelters van het degelijke Duitse merk Kettler staan garant voor kwaliteit en degelijkheid. De keuze voor een van de stoere kleuren van de Kettcars collectie is geheel aan u. Kies voor de comfortabele Daytona Air, voor de ruige Silverstone air of maak de blits met de Sao Paulo. Alle modellen staan voor eindeloos veel speelplezier!
 • KETTLER SCHOMMELS
  Of u nu kiest voor een klassieke schommel van Kettler of voor de Vario of Basic schommels, de aanschaf wordt gegarandeerd een succes en staat voor uren speelplezier. De schommels kunnen uitgebreid worden met de Gondel en Amerikaanse wip. Zo kunt u uw ideale schommel samenstellen uit de Kettler schommels collectie.
   
   
  ONS SPEELGOED ONLINE
  AANBIEDING
  Loopfiets Run Air 12,5" Boy Kettler
  Loopfiets Run Air 12,5" Boy Kettler
  €99,95    €89,95

  fitnessapparatuur

  tuinmeubelen

  Televisie nodig?


  Voordelig Kettler tafeltennistafels online

  TOP KWALITEIT van het bekende Duitse merk:
  Made in Germany staat garant voor degelijkheid en betrouwbaarheid, zij weten als geen ander fabrikantenmerk beter wat belangrijk is voor het ideale speelplezier voor iedereen. Door de lange ervaring van Kettler in de tennistafel industrie garanderen zij TOP kwaliteit voor thuisgebruik. Met de nodige aandacht in elk detail en het gebruik van de betere materialen wordt dit nog steeds door elke sporter wereldwijd prettig ervaren en is met zijn perfecte prijs kwaliteit verhouding een veel gebruikt product. 
   
  VEILIGHEID staat voorop:
  De Kettler tafeltennis tafels zijn onderworpen aan de hoogste veiligheidseisen en met het TÜV gekeurd logo bekroond. Het opklapmechanisme van de kettler tafeltennis tafel en het geleidingsysteem van het blad door het Dual Interlock systeem met de nodige beveiliging voor het op- en neerklappen. De opgeklapte kettler tafeltennis tafel heeft een zeer laag zwaartepunt voor een veilige verplaatsing naar de opberg ruimte. Degelijke wielen met een rem zorgen voor de nodige veiligheid.

  INNOVATIES die er boven uit steken:
  De Kettler tafeltennis tafels zijn al meerdere jaren onderscheiden met hun innovaties zoals de PLUS X Award. Met het geïntegreerde opberg vak voor de batjes, de automatische netspanvoorziening, en het weerbestendig ALU-TEC- verbindingsblad zijn enkele belangrijke kenmerken van de kettler tafeltennis tafels.

  OUTDOOR of INDOOR Tafeltennis tafels:
  Met de kettler tafeltennis tafel kan je zowel binnen als buiten spelen, maar er is niets prettiger dan lekker in open lucht buiten spelen! De Smash 3 Outdoor tafeltennis tafel van Kettler is perfect te gebruiken in de buitenomgeving. Speel met je gezin of vrienden lekker leuk en ontspannen of maak er een competitie match van. De kettler tafeltennis tafel maten voldoen aan internationale wedstrijd normen. Je kan ook helemaal in je eentje trainen zodat je lekker kan sporten op een leuke manier en er zelfs de nodige calorieën mee kan verbranden! Door het unieke opklap systeem kan je een speelhelft rechtop zetten om zo een fijne playback opstelling te bekomen.

   
  INFORMATIE

  Sportvloer

  Kettler Driewieler
  Kettler Schommel
  Tafeltennistafel
  Kettler skelter
  Grootschoterweg 99-99a
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495-741018
  E-mail: info@despeelgoedspecialist.com
  .