• KETTLER DRIEWIELERS
  Kettler is vele jaren dé eerste keuze als het gaat om goede en betrouwbare producten. Een driewieler voor de aller kleinste in verschillende kleuren en designs. U kunt kiezen voor een stoere Supertrike of juist voor de mooie Happytrike prinses! Extra veiligheid creëert u met de veiligheidsgordel welke toepasbaar is op alle modellen van Kettler driewielers.
 • KETTLER SKELTERS
  Skelters van het degelijke Duitse merk Kettler staan garant voor kwaliteit en degelijkheid. De keuze voor een van de stoere kleuren van de Kettcars collectie is geheel aan u. Kies voor de comfortabele Daytona Air, voor de ruige Silverstone air of maak de blits met de Sao Paulo. Alle modellen staan voor eindeloos veel speelplezier!
 • KETTLER SCHOMMELS
  Of u nu kiest voor een klassieke schommel van Kettler of voor de Vario of Basic schommels, de aanschaf wordt gegarandeerd een succes en staat voor uren speelplezier. De schommels kunnen uitgebreid worden met de Gondel en Amerikaanse wip. Zo kunt u uw ideale schommel samenstellen uit de Kettler schommels collectie.
   
   
  ONS SPEELGOED ONLINE
  AANBIEDING
  Loopfiets Speedy 12,5" WALDI kettler
  Loopfiets Speedy 12,5" WALDI kettler
  €59,95    €56,95

  fitnessapparatuur

  tuinmeubelen

  Televisie nodig?


  Verzenden

  Wij streven er naar alle bestelde artikelen binnen 1 tot 3 werkdagen bij u thuis te leveren, mocht een artikel ondanks onze zeer grote voorraad niet op voorraad zijn dan zullen wij u hier over informeren en zullen wij ons uiterste best doen om dit artikel zo spoedig mogelijk bij u te leveren!

   magazijndefitnesspecialist_400

  Als het grotere producten zijn (schommels, glijbanen, tennistafel...) worden deze door onze eigen bezorgservice bij u thuis geleverd.

  Kleine pakketten (driewieler, skelter, loopfiets...) worden met DHL of TNT bezorgd  

  U bestelling bezorgen wij gratis !!!

  tnt2_400

  Mocht u verder nog met vragen zitten over het verzenden of wilt u het artikel zelf op de Grootschoterweg 99 - 99a in Budel-Schoot ophalen! neem dan contact op met:

  info@DeSpeelgoedSpecialist.com of op telefoonnummer: +31 (0)495-741018

  Wij leveren in Nederland en België!!
   
  INFORMATIE

  Sportvloer

  Kettler Driewieler
  Kettler Schommel
  Tafeltennistafel
  Kettler skelter
  Grootschoterweg 99-99a
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495-741018
  E-mail: info@despeelgoedspecialist.com
  .