• KETTLER DRIEWIELERS
  Kettler is vele jaren dé eerste keuze als het gaat om goede en betrouwbare producten. Een driewieler voor de aller kleinste in verschillende kleuren en designs. U kunt kiezen voor een stoere Supertrike of juist voor de mooie Happytrike prinses! Extra veiligheid creëert u met de veiligheidsgordel welke toepasbaar is op alle modellen van Kettler driewielers.
 • KETTLER SKELTERS
  Skelters van het degelijke Duitse merk Kettler staan garant voor kwaliteit en degelijkheid. De keuze voor een van de stoere kleuren van de Kettcars collectie is geheel aan u. Kies voor de comfortabele Daytona Air, voor de ruige Silverstone air of maak de blits met de Sao Paulo. Alle modellen staan voor eindeloos veel speelplezier!
 • KETTLER SCHOMMELS
  Of u nu kiest voor een klassieke schommel van Kettler of voor de Vario of Basic schommels, de aanschaf wordt gegarandeerd een succes en staat voor uren speelplezier. De schommels kunnen uitgebreid worden met de Gondel en Amerikaanse wip. Zo kunt u uw ideale schommel samenstellen uit de Kettler schommels collectie.
   
   
  ONS SPEELGOED ONLINE
  AANBIEDING
  Step Kid's Scooter Boy
  Step Kid's Scooter Boy
  €59,95    €56,95

  fitnessapparatuur

  tuinmeubelen

  Televisie nodig?


  Wip kettler / Online Kettler wip

  Wanneer u kiest voor een wip van Kettler dan kiest u voor degelijkheid en kwaliteit. Omdat een kettler wip ontwikkeld wordt voor stoere kinderen, moet u er vanuit kunnen gaan dat veiligheid boven alles gaat. Daarom kunt u met een gerust hart kiezen voor een wip van Kettler.
      Artikelnaam   Prijs   Bestel NU 
   Carrousel wip Kettler  Carrousel wip Kettler

  Groen-geel-beige-oranje

   €119,95  €104,95  Bestel NU
  Artikel 1 tot en met 1 (van 1 artikel) Pagina(s) gevonden:  1    
  INFORMATIE

  Sportvloer

  Kettler Driewieler
  Kettler Schommel
  Tafeltennistafel
  Kettler skelter
  Grootschoterweg 99-99a
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495-741018
  E-mail: info@despeelgoedspecialist.com
  .